Acties

Verrassings snack: Zeg ja tegen onze medewerker en laat u verrassen. (toonbank aktie) €1,00

Online bestelactie: Bestel vanaf half november online of via de app een schaal bittergarnituur van 100 stuks inclusief saus voor maar € 50,00 !!

Smoothie actie: Ook in 2017, heerlijke verse smoothies van the Juicemaker voor de instapprijs van € 2,50.

Narrow casting actie:Vanaf eind mei 2015 hebben wij een fantastische blijvende actie namelijk:”de Elite Deal” * vier Elite snacks naar keuze * vier porties dikke frietten *emmertje Jambala of Joppie saus. prijs € 9,95


Nationale week van de friet 2017

De Nationale week van de Friet: Ook de vierde editie in oktober 2017 zijn wij weer van de partij. 2014-Friet voor een kwartje. 2015-Een frietje heeft veel vrienden. 2016-Frietje voor een kwartje

– Voor de kinderen: kleur de kleurplaat, lever deze tijdens de actie in aan de balie en krijg een frietje CADEAU. Je kunt de kleurplaat ophalen in de cafetaria of print deze snel:

 

 

 

 

 

 

 

Friet is voor iedereen een feest. Zeker voor kinderen! Althans… voor onze kinderen. Voor kinderen die opgroeien in oorlog, zit een friet feestje er niet in. Tijdens de Week van de Friet  staan we daar bij stil en maken sommige deelnemers van de Nationale Week van de Friet van elk patatje een Frietje Vrede. Wij doneren van elk portie friet dat ze bakken € 0,20 aan War Child.
Wilt u ook meedragen? Doneer geld in de box die op de balie staat, neem uit de box op de counter een vorkje van War Child, maak een selfie en plaats deze met #FrietjeVrede & #t_Pakhuis op Twitter, Facebook of Instagram. Zo dragen we samen met een klein gebaar bij aan iets groots.

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons op twitter of like ons op facebook en blijf op de hoogte van onze acties!

Contact met ’t Pakhuis

Wij heten u van harte welkom bij 't Pakhuis Cafetaria restaurant & catering. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.30 uur tot 21.00 uur.

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres
Pakhuisweg 1a
6745 XA De Klomp

Stel uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u misschien meer weten over ons bedrijf? Stel dan vrijblijvend uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.