Nieuws

‘Keus van Rob Geus’

DE KLOMP, 19 maart 2014. We’ve got ‘em. Vandaag hebben wij Rob Geus en zijn team mogen ontvangen in ons cafetaria en restaurant. Met trots heeft hij ons de felbegeerde ‘Keus van Rob Geus’ sticker overhandigd. Bekijk het filmpje op onze homepage.

Verder lezen

Nieuwe barbeque brochure

DE KLOMP, 16 april 2014. Onze nieuwe barbecue brochure is uit. Klik hieronder voor meer informatie.

Verder lezen

“Miss Glutenvrij”

DE KLOMP, 29 mei 2014. Vanaf nu gaan we samen met “Miss Glutenvrij” Harmke Schippers werken aan de meest Allergeen Vriendelijke Cafetaria van Nederland. Produkten werkwijze en hygiëne een echte uitdaging!!

Verder lezen

Erkende Veluwse streekprodukten

OTTERLO, 15 juni 2014. Erkende Veluwse streekprodukten, eerlijk en heerlijk. Vanaf heden wijn van de Veluwse Wijnhoeve uit Otterlo. Zowel te consumeren in ons Restaurant als te koop per fles in de Cafetaria-afhaal.

Verder lezen

Beste cafetaria’s van Nederland

De Klomp, 14 juli 2014: We zitten in de derde ronde van de Cafetaria Top 100. Om de lijst met beste cafetaria’s van Nederland te kunnen halen, moet er een score bij een visit van de mystery guest 83 procent (op een schaal van 100) zijn gehaald. Wij zijn TROTS!!

Verder lezen

Vrumona

De Klomp, 12 sepember 2014: Pas 25 jaar nemen wij producten af van Vrumona (o.a.: Pepsi, Sourcy en Royal club) Dit vastgelegd in een gentleman agreement en wederom een jaartje bijgetekend zonder voorwaarden. Bekrachtigt tussen Syl en Tim Bontje. Dit alles in bijzijn van Jerry Weber en Joep den Boer.

Verder lezen

De beste 100 cafetaria’s van Nederland

DE KLOMP, 20 september 2014: We zitten bij de beste 100 cafetaria’s van Nederland op welke plaats? 27 oktober a.s. weten we het! SPANNEND

Verder lezen

De cafetaria Top 100

NIJKERK, 27-10-2014: We zijn nieuw binnengekomen op de 48e plaats in de cafetaria Top 100.

Verder lezen

Food service

UTRECHT, 27-10-2014: Syl Lammers is tijdens het SVO gala gekozen tot beste praktijkbegeleider zelfstandige Food service bedrijven van Nederland.

Verder lezen

Onze nieuwe medewerkers

DE KLOMP, 9-2-2015: Onze nieuwe medewerkers staan alweer op de werkvloer. Rianne & Claudine WELKOM!

Verder lezen

Contact met ’t Pakhuis

Wij heten u van harte welkom bij 't Pakhuis Cafetaria restaurant & catering. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.30 uur tot 21.00 uur.

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres
Pakhuisweg 1a
6745 XA De Klomp

Stel uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u misschien meer weten over ons bedrijf? Stel dan vrijblijvend uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.