Allergenen

Nieuws update 7 december 2015: Als u vanaf heden een online cafetaria bestelling plaatst ziet u dat alle allergenen zijn aangegeven, deze is alleen zichtbaar op de desktop versie.

Nieuws update 4 september 2015: Op onze menukaarten en op onze bestel sites gaan we werken met allergenen iconen. allergenen

Nieuwsupdate 13 december 2014: De nieuwe allergenenwetgeving ingegaan. Deze wet verplicht horecaondernemers om onze gasten mondeling te informeren over de allergenen in de gerechten die wij verkopen.

Doordat wij mede afhankelijk zijn van de voedsel industrie omtrent het gebruik van deze ingrediënten, kunnen wij alleen beloven u zoveel mogelijk informeren over het gebruik hiervan. Bij een catering order kunnen wij u eventueel een lijst toevoegen met de door ons of door de industrie gebruikte allergenen. Daarnaast is ons beleid erop gericht in de toekomst daar waar mogelijk deze allergenen te vermijden. Daar wij in ons cafetaria bedrijf ook gebruik maken van convenience producten, zullen wij ook de industrie blijven vragen om producten te innoveren zonder allergenen.

Contact met ’t Pakhuis

Wij heten u van harte welkom bij 't Pakhuis Cafetaria restaurant & catering. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.30 uur tot 21.00 uur.

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres
Pakhuisweg 1a
6745 XA De Klomp

Stel uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u misschien meer weten over ons bedrijf? Stel dan vrijblijvend uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.