Week van de Friet

Week van de friet

Vanaf 2014 doen wij mee met de Nationale week van de Friet. In 2019 was deze niet Nationaal. Individuele ondernemingen hebben  deze traditie in leven gehouden. Onze actie twee uur gratis Friet op woensdag 30 oktober jl. was een daverend succes. In 2020 zijn wij er natuurlijk weer bij. Dat jaar weer Nationaal.

Waarom? Friet is feest, daarom!

Een frietje samen met een snack en saus is nog altijd voor heel veel consumenten een traktatie. Het staat voor feestelijk, gezellig, gemakkelijk en lekker! Dat zijn de positieve kanten van “het frietje”.

Maar datzelfde frietje heeft ook te maken met een negatieve beeldvorming; fabels en feiten over ongezond, vet en onverantwoord duwen het frietje in een hoek waar dit eenvoudige en eerlijke product niet thuishoort. Die vooroordelen willen we door objectief te informeren weerleggen en afzwakken.

Daarom doen wij vanaf het begin mee met het initiatief van de vereniging van professionele frituurders “ProFri” Deze is 2016 van 1 t/m 8 oktober. Binnen de Nationale Week van de Friet zal informatie over herkomst, verwerking, ambachtelijkheid en vakmanschap van de professionele frituurders centraal staan. In een vrolijke vormgeving en met leuke acties.Week van de friet 2015

’t Pakhuis is al jaren actief op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO, ook mede daarom ondersteunen wij het initiatief van de vereniging van professionele frituurders “ProFri” en alle verdere deelnemende partijen met als doel; het adviseren om een verantwoorde leefstijl te ontwikkelen. Met een goede balans tussen voeding en beweging. In een dergelijk patroon past van tijd tot tijd prima een lekker frietje en hartige snack. Maar, zoals een bekend gezegde luidt: “Het is niet elke dag feest!” Dat is een prima motto om het frietje in te passen in een verantwoorde levensstijl.

En vergeet niet “Goed gefrituurd, da’s lekker genieten. bezoek de site en doe mee: www.weekvandefriet.nl

Contact met ’t Pakhuis

Wenst u contact met 't Pakhuis cafetaria traiterie & catering. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar:

Cafetaria & Traiterie - telefonisch: Maandag t/m zaterdag 09:00 uur - 20:30 uur.

Catering - telefonisch: Maandag t/m vrijdag 09:00 uur - 17:00 uur. Zaterdag 10:00 uur - 14:00 uur.

Hoe kunt u ons bereiken?

  •  0318 - 52 94 98
  •  info@t-pakhuis.nl
  •  restaurant@t-pakhuis.nl

Hoe kunt u ons bezoeken?

  • Cafetaria & Traiterie
  • Pakhuisweg 1a - 6745 XA  - Ede-de Klomp
  • Catering
  • Pakhuisweg 3a - 6745 XA - Ede-de Klomp

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier er niet bij, of wilt u misschien meer weten over ons bedrijf?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.