Onze Regionale leveranciers

't Pakhuis werkt zoveel mogelijk samen met kleinschalige ondernemers in de Vallei regio. Enerzijds omdat dit liefhebbers zijn voor het vak wat zich uitbetaalt in de kwaliteit van de producten. Anderzijds wil 't Pakhuis het marktaandeel stimuleren van deze ondernemers zodat er meer gebruik gemaakt gaat worden van eerlijke (streek)producten.

't Pakhuis vindt het belangrijk dat de producten die worden gebruikt op een eerlijke manier zijn geproduceerd en dus gezond zijn voor het dier, de boer en de consument.
Door het voedsel zo dicht mogelijk bij de bron vandaan te halen weten de klanten van 't Pakhuis precies wat ze eten.

Wijnhoeve de VeluweWijnhoeve de veluwe

De wijn van deze uit Otterlo is een erkend Veluws streekproduct, biologisch en eerlijk geproduceerd. De Wijnhoeve is in 2003 opgestart met het aanplanten van 500 druivenstokken. In 2004 en in 2007 is de wijngaard uitgebreid naar een oppervlakte van 1,5 hectare.

De wijngaard bestaat uit de druivenrassen: Regent, Salome, Rondo, Seyval-Blanc, Johanniter, Solaris.

De Bakkerij

SNIPVoorheen actief onder de naam Snip, vanaf 2014 actief onder de huidige naam. Het bedrijf is HACCP-gecertificeerd. Dit houdt in dat het gehele bedrijf door het Nederlands Bakkerij Centrum gecontroleerd wordt op hygiëne en voedselveiligheid.

Klaassen Horeca grootverbruik AGF

logo_kfreshEen gespecialiseerd bedrijf in het leveren van (panklare) aardappelen, (panklare) groente, fruit en salades. De productie van panklare producten gebeurt binnen het bedrijf. Hierdoor kunnen wij snel schakelen met vers gesneden producten van hoge kwaliteit. Door het hanteren van hoge kwaliteitseisen heeft Klaassen HG het HACCP keurmerk behaald.

Verscentrum-Ede

Iniatatief nemer van GeldersGoed op zoek naar een pure (h)eerlijke smaak. Producten waar je de natuur in proeft. Waar al je smaak- en geurpupillen van open gaan. Fris en vernieuwend. Dat zijn de brongedachtes waaruit het GeldersGoed ontsprongen is. GeldersGoed wil producten dichtbij mens en natuur houden. Vertrouwde producten maar dan verrassend anders.
Samen met de beste ambachtslieden zijn ze opzoek gegaan naar heerlijke smaken met pure ingrediënten. Overheerlijke streekproducten, ambachtelijk bereid met liefde voor de natuur. Er wordt gestreefd om de producten van GeldersGoed zoveel mogelijk glutenvrij en E-nummers vrij te krijgen. De E-nummers die wel worden gebruikt, zullen grondig onderzocht worden. Waar mogelijk zal er gekozen worden voor natuurlijke E-nummers.Verscentrum Ede

Door dicht bij de bron te blijven kunnen wij de pure passie van GeldersGoed en haar producenten vlekkeloos vertalen in een lijn tongstrelende producten. Producten zo vanaf het land, in de hand.

Contact met ’t Pakhuis

Wij heten u van harte welkom bij 't Pakhuis Cafetaria restaurant & catering. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.30 uur tot 21.00 uur.

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres
Pakhuisweg 1a
6745 XA De Klomp

Stel uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u misschien meer weten over ons bedrijf? Stel dan vrijblijvend uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.