Opleiding volgen
Een van de mogelijkheden bij 't Pakhuis is een SVO -diploma halen èn geld verdienen!
SVO is in 1926 opgericht als particuliere school voor slagers. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot dé opleidingspartner voor bedrijven in de verse voedingssector. Ruim 200 medewerkers zijn dagelijks aan het werk voor deelnemers en hun werkgevers. Momenteel volgen ruim 3800 deelnemers een beroepsopleiding bij SVO.
Mbo-opleidingen en trainingen
SVO verzorgt praktijkgerichte mbo-opleidingen en trainingen voor mensen die werken in een versspeciaalzaak, supermarkt, fastservicebedrijf of industrieel versbedrijf. Tijdens de SVO-opleiding werken en leren deelnemers tegelijkertijd. Deelnemers gaan gemiddeld één dag in de week naar school. De andere dagen gaan ze aan de slag bij een leerbedrijf. Dit noemen we werkend leren of de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). SVO is daarnaast een van de voorlopers van competentiegericht onderwijs (cgo).
Fastserviceopleidingen is een onderdeel van het SVO.
't Pakhuis is een leerbedrijf met drie ervaren praktijk opleiders, met een landelijk erkend diploma. Meer weten kijk dan op: Fastserviceopleidingen
- MBO Opleidingen Fastservice-sectorHoreca-assistent (niveau 1)
- Horecamedewerker (niveau 2)
- Bedrijfsleider (niveau 3)
- Ondernemer/Manager (niveau 4)
De personeelsleden die in 2014 een externe opleiding volgen voor 't Pakhuis zijn:
- Elsemieke van Doorn - Fastserviceopleidingen niveau 3 - afgerond februari 2014
- Erwin de Weerd - ICM Praktijkdiploma boekhouden PDB - afgerond juni 2014
- Erwin de Weerd - Moderne Bedrijfsadministratie MBA - medio 2016
- Renske Geurtsen - Fastserviceopleidingen niveau 3 - afgerond augustus 2014
- Colinda van Klaveren - Fastserviceopleidingen niveau 3 - afgerond augustus 2014
- Tim Hovestad - Fastserviceopleidingen niveau 2 - afgerond september 2015
- Vera Schreutelkamp - ICM Zakelijk inzetten social media - afgerond januari 2015
- Cicille Geutjes - Fastservice opleidingen niveau 2 - afgerond september 2016
- Rianne Gerbrands - Fastserviceopleidingen niveau 3 - gestart september 2016
- Gerben Voskuilen - SVO koksopleiding niveau 2 - gestart augustus 2016
- Kernteam - Communicatie traject door Gunther Thieben - afronding maart 2015
- Restaurant team - Communicatie traject door Gunther Tieben - afgerond maart 2015
- Gastvrijheid trainingen - Frank Heijneman - alle personeelsleden - doorlopend
Ben je op zoek naar een stage plaats ? Ieder jaar hebben wij diverse stage plekken beschikbaar. Diverse scholen uit de regio hebben leerlingen bij ons geplaatst. Zit je op een school buiten de regio maar woon je hier in de omgeving ook deze stagiares zijn.