Over ons

Cafetaria, restaurant & cateringservice

Cafetaria TOP 100:
De Cafetaria en restaurant is ons visitekaartje in de Vallei regio. In 2014-2015 werd 't Pakhuis door de SVO genomineerd voor leerbedrijf van het jaar. In de lijst Cafetaria TOP 100 stonden wij in 2014-2015 op de 48e plaats, mede door onze M.V.O. iniatatieven zijn wij in 2015-2016 gestegen naar de 8e plaats. Hierbij werden wij ook benoemd tot de beste cafetaria van Gelderland. In 2016-2017 hebben wij nogmaals een top 50 plek behaald. Angela den Hartog werd bovendien gekozen tot ster van het jaar in de cafetaria branche. Onze ambitie is om structureel een top 20 plek te behalen. Het aantal cafetaria's in Nederland omvat ongeveer 5000 bedrijven.

't Pakhuis onderscheidt zich vooral door haar perfecte friet, misschien wel de gezondste friet van Nederland. Verantwoord frituren gaat bij ons hand in hand met kwaliteit en smakelijkheid. Lang hebben wij gezocht naar de perfecte balans. En dat proeft u! Het gebruik maken van streekproducten, fair trade en daar waar beter biologisch, is voor ons vanzelfsprekend. Dat in combinatie met de gastgerichtheid, vooral voor de vele zakelijke (kritische) gasten.

Bij ons is de gast Koning:
De gemiddelde werkervaring van onze medewerkers is hoger dan gemiddeld. Opleiding is verweven in onze bedrijfscultuur, alle medewerkers zijn horeca of aanverwant geschoold. 't Pakhuis werkt volgens de meest actuele H.A.C.C.P. norm om zo kwaliteit te kunnen garanderen. Innovatie en creativiteit zijn investeringen die daarmee gepaard gaan, toch weet 't Pakhuis haar producten tegen een zeer aantrekkelijk prijsniveau aan te bieden. Vanaf 1990 participeren wij in diverse belangengroepen binnen en buiten de branche. Ook bij diverse verenigingen (sponsorship) en netwerkgroepen (zakelijk betrokken) kunt u ons voorbij zien komen. Eigenwijs in de Top van de cafetaria markt. Franchise is voor ons geen optie. Wij kunnen leren van een ieder en iedereen mag van ons leren. Ook op dat vlak zijn wij gastvrij voor onze con -collega's. Samenwerking op basis van gelijkwaardigheid is voor ons een groot goed.

Namens team Pakhuis welkom in Ededaal; Syl Lammers

Contact met ’t Pakhuis

Wenst u contact met 't Pakhuis cafetaria traiterie & catering. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar:

Cafetaria & Traiterie - telefonisch: Maandag t/m zaterdag 09:00 uur - 20:30 uur.

Catering - telefonisch: Maandag t/m vrijdag 09:00 uur - 17:00 uur. Zaterdag 10:00 uur - 14:00 uur.

Hoe kunt u ons bereiken?

  •  0318 - 52 94 98
  •  info@t-pakhuis.nl
  •  restaurant@t-pakhuis.nl

Hoe kunt u ons bezoeken?

  • Cafetaria & Traiterie
  • Pakhuisweg 1a - 6745 XA  - Ede-de Klomp
  • Catering
  • Pakhuisweg 3a - 6745 XA - Ede-de Klomp

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier er niet bij, of wilt u misschien meer weten over ons bedrijf?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.