Glutenvrij
De NCV werkt aan een veilig keurmerk voor glutenvrije restaurants: de NCV Horeca Alliantie. Restaurants die bij de Horeca Allientie zijn aangesloten, herkent u aan de deursticker Lekker Glutenvrij. De restaurants zijn gecontroleerd door de NCV en krijgen een jaarlijkse check door een gespecialiseerde diëtiste. 't Pakhuis is hierbij aangesloten vanaf juli 2014.
Glutenvrij eten bij 't Pakhuis
Volstrekt normaal; Gasten met gluten intolerantie kunnen terecht bij de lekkerste cafetaria van de regio om lekker te snacken. Wij hebben een frituuroven waarin namelijk geheel glutenvrij wordt gebakken. Door strikte procedures wordt uw frietje of glutenvrije snack met de grootst mogelijke zorg door ons team bereid.
Procedure glutenvrij: Alle snacks worden door ons bij binnenkomst apart verpakt. Wij hebben apart keukengerei dat uitsluitend voor deze producten worden gebruikt. In de vriescel hebben een schap boven de andere producten ingeruimd voor de glutenvrije, deze zijn overigens in kunststof boxen opgeslagen.Wanneer u een glutenvrije snacks besteld, wordt het betreffende product door onze medewerker gelijk vanuit de verpakking in de frituurolie gedaan. De frituur voor de glutenvrije producten wordt niet gefilterd, wel iedere dag gemeten op de THG waardes. Is deze te hoog dan wordt de olie direct weggepompt naar de opslag tank.
Training: Ons personeel wordt voortdurend getraind om deze en andere zogenoemde allergenen te begrijpen, procedures en vragen van onze gasten worden als logisch te ervaren.
Gluten vrije snack & friet producten:
- Friet
- Frikandel
- Rundvlees kroket
- Mexicano
- Bamischijf
- Groentekroket
- Schnitzel
- Kipnuggets
- Kaassoufle
- Visstick
- Bitterballen rundvlees
- Fritessaus 35% & Mayonaise 80%
- Curry
- Ketchup
De gehanteerde prijzen voor de glutenvrije producten zijn gelijk aan algemene prijsstelling !!